Autor: Silja Oja • 28. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

14 noorte tarbimisharjumusi ja -eelistusi puudutavat trendi

USA millenniumilapsed on oma eelkäijatest tarbimisharjumuste poolest erinevad ning nende käitumine tapab mitmeid tooteid ja koguni tööstusharusid. Teiste seas on löögi all õlu, seebid, salvrätikud, disainerrõivad, kangapehmendajad ja isegi pangad!
Wolt
Foto: Eero Vabamägi / Eesti Meedia /Scanpix

Kuigi USA asub Eestist kaugel, ei erine noored globaliseeruvas maailmas teineteisest kuigi palju.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700