Best Marketing • 7 veebruar 2019

Ingrid Veidenberg saab taas Kroonika peatoimetajaks

Seoses Ekspress Meedia ja seitsme Ajakirjade Kirjastuse väljaande ühinemise järel tehtud ümberkorraldustega, asub järgmisest neljapäevast taas Kroonika peatoimetajaks Ingrid Veidenberg, ühtlasi jääb ta ka juhtima Eesti Päevalehe laupäevalehte LP.

Foto: Laura Nestor

„Esmalt sügav kummardus ja tänu Krista Lensinile, kes 9 aastat vedas ja arendas Eesti kõige suuremat ajakirja. Nende aastate jooksul tõi Krista juhitud väljaanne avalikkuseni kümneid seltskonnaväljaandele kohaseid saladusi, skandaale ja emotsioone. Me mäletame veel kaua Kroonika kaanelugu Evelin Ilvese seiklustest Komeedi katusel. Krista juhtis Kroonikat suure südame ning nakatava energiaga,“ ütles Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

„Ingrid on üks Kroonika fenomeni loojatest ja oluline lüli ajakirja positsiooni kujunemisel Eesti ühiskonnas. Me tahame astuda Kroonika arengus järgmise sammu ja Ingridi teadmised, kuidas teha digitaalset ajakirjandust, kuidas leida õigeid lugusid, kuidas ühendada inimesi ja erinevate toimetuste võimekust, on just see, mida me ootame temalt paber- ja veebi-Kroonika uuele tasemele viimisel. Tänu uuendatud töökorraldusele, tugevatele tegevtoimetajatele ja kogemustele on Ingrid õige inimene juhtima nii LPd kui ka Kroonikat,“ lisas Soonvald.

Ingrid oli Kroonika ajaloo kolmas peatoimetaja aastatel 1997–2007.

2012. aastast on Ingrid Eesti Päevalehe laupäevalehe LP peatoimetaja.

Kroonika paberajakirja tegevtoimetajana jätkab Sven Haljand, Kroonika portaali juhina Merje Merdik, LP tegevtoimetajana Kerttu Pass.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700