Autorid: Best Marketing, Marianne Liibert • 16. juuli 2020

Apollo Kino Baltikumi turundus- ja müügijuht on Leitti Mändmets

Juuli algusest alustas Apollo Kino Baltikumi turundus- ja müügijuhina tööd pikaajalise turunduskogemusega Leitti Mändmets.
Leitti Mändmets
Foto: Erakogu

"Apollo Kino Eesti suurima kinoketina on juba teinud revolutsiooni kohalikul kinomaastikul, pakkudes eestlastele ainulaadset kinoelamust mugavatest staaritoolidest või tuues turule kuutasupõhised kinopassid, mis võimaldavad kinos käia kasvõi iga päev. Minu soov on jätkata samas vaimus – üllatades ja raputades kinoturgu järjest uute lahenduste ja võimalustega," kommenteeris Mändmets.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700