Autor: Best Marketing • 2. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketingi enimloetud lood 2018

Aasta alguses teeme traditsioonilise kokkuvõtte 2018. aasta enimloetud lugudest.
Foto: Jekaterina Molotkova

Kõige rohkem vaatasid meie lugejad pildigaleriisid. Äramärkimist väärib ka asjaolu, et galeriide seas leidsime sisuturunduse materjali. See kinnitab, et sisuturunduse lood võivad olla populaarsed ja samuti seda, et formaadi valikul tasub kaaluda just fotogaleriid. Kõige populaarsem artikkel oli meie aasta kõige pikem lugu. Ka nutiajastul loevad inimesed pikki tekste (kui teema neid huvitab) – Amazoni artikli lugejad veetsid lehel keskmiselt üle 6 minuti.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700