Best Marketing • 13 november 2018

Näitleja Jass Seljamaa asus ametisse FCR Media loovjuhina

“Selleks, et digiturunduses lahendused maksimaalselt töötaks, on vaja läbimõeldud loovlahendusi ning kuna me klientide nõudlus selles osas üha kasvab, oli ainuõige otsus kaasata me meeskonda ka loovjuht,“ sõnas FCR Media partner ja müügijuht Anni Kitsing.

Foto: Erakogu

Viimased kuus aastat on värske loovjuht töötanud copywriterina agentuurides Optimist ja Taevas. Laiemale avalikkusele on ta tuntud filminäitljejana ning üles astunud nii telesarjades kui teatris ja tegutsenud vabakutselise ajakirjanikuna. FCR Media kõrvalt jääb Seljamaa pidama ka ajakirjakohvikut Kursiiv.

“On suur au liituda Eesti suurima digiturundusagentuuriga. Uued väljakutsed on põnevad, näiteks on mulle reklaami analüütika-põhisus alati huvi pakkunud, kahjuks mul endal on numbritega pigem halvasti aga siin on seda kompetentsi kuhjaga. Olen oma ülesandeks seadnud siia tuua loovust, et saaksime klientidele pakkuda tulemuslikke täislahendusi,” kommenteeris Seljamaa.

FCR Media sai hiljuti uued eestlastest omanikud ning bränd tegi läbi ka uuenduskuuri. Hetkel töötab Eesti suurimas digiturundusagentuuris 40 spetsialisti, kes teenindavad tuhandeid kliente ja plaan on juba lähitulevikus veelgi kasvada ning portfelli laiendada.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700