Näitleja Jass Seljamaa asus ametisse FCR Media loovjuhina

“Selleks, et digiturunduses lahendused maksimaalselt töötaks, on vaja läbimõeldud loovlahendusi ning kuna me klientide nõudlus selles osas üha kasvab, oli ainuõige otsus kaasata me meeskonda ka loovjuht,“ sõnas FCR Media partner ja müügijuht Anni Kitsing.

Viimased kuus aastat on värske loovjuht töötanud copywriterina agentuurides Optimist ja Taevas. Laiemale avalikkusele on ta tuntud filminäitljejana ning üles astunud nii telesarjades kui teatris ja tegutsenud vabakutselise ajakirjanikuna. FCR Media kõrvalt jääb Seljamaa pidama ka ajakirjakohvikut Kursiiv.

“On suur au liituda Eesti suurima digiturundusagentuuriga. Uued väljakutsed on põnevad, näiteks on mulle reklaami analüütika-põhisus alati huvi pakkunud, kahjuks mul endal on numbritega pigem halvasti aga siin on seda kompetentsi kuhjaga. Olen oma ülesandeks seadnud siia tuua loovust, et saaksime klientidele pakkuda tulemuslikke täislahendusi,” kommenteeris Seljamaa.

FCR Media sai hiljuti uued eestlastest omanikud ning bränd tegi läbi ka uuenduskuuri. Hetkel töötab Eesti suurimas digiturundusagentuuris 40 spetsialisti, kes teenindavad tuhandeid kliente ja plaan on juba lähitulevikus veelgi kasvada ning portfelli laiendada.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Eesti Teadusagentuur

03. märts 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019

AATRIUM SISUSTUSKAUBAMAJA otsib DIGITURUNDUSE SPETSIALISTI

Aatrium Sisustuskaubamaja AS

24. veebruar 2019