24. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sponsorlus, toetamine ja heategevus – mis neil vahet on?

Kati Plaamus
Lotus Timber võrkpallimeeskond, Alexela Korvpalli Meistriliiga, Geisha Tantsuturniir.... Ettevõtted tegelevad aina rohkem sponsorluse, toetamise ja heategevusega. Mis neil kolmel siis tegelikult vahet on?

Heategevus on kõigile kõige lihtsamini arusaadav – tugevam aitab nõrgemat ja ei soovi vastutasuks midagi. Ta teeb lihtsalt head ja tunneb sellest ise loodetavasti rõõmu. Majanduslikult ei tohiks olla heategevusel tulemust. Või siiski? Kas heategevuse kajastamine avalikult on ettevõtte maine ja brändi upitamine, mis omakorda tõstab ettevõtte majanduslikku tulemust?  Päris puhas heategevus on see siis, kui ettevõte teeb seda anonüümselt ja sellest avalikult ei räägita. Teost teavad vaid kokkupuutunud osapooled.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700