Silja Oja • 17 oktoober 2018

Välimeedia ei pea olema “tavaline plakat”

Spotify välimeedia  

Kodust välja astudes näeme reklaamsõnumeid kõikjal – bussipeatustes, hoonete fassaadidel, sõiduridade vahel jm. Kuid suurel reklaamtahvlil ei pea sugugi alati vaatama vastu “tavaline plakat”. Välimeedia teeb eriliselt põnevaks erilahenduste kasutamise võimalus.

Idea360 turundus- ja ettevõtlussaates käis eile külas Karmen Kütsen JCDecaux’st, kes rääkis välimeedia erilahendustest. Muuhulgas saame saates teada, mis üldse on erilahendus, kuidas see hinnastatud on, mis valdkondades töötab ja kus mitte ning millised on parimad näited. Intervjueerisid Sandra Sultsing ja Kuldar Kullasepp Idea Groupist.

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700