Silja Oja • 25 september 2018
Jaga lugu:

Silja Oja lahkub Best Marketingist

Kuna endast on naljakas kolmandas isikus kirjutada, siis jätkan siinkohal mina-vormis. Jah, ma tõesti lahkun, omal algatusel, ilma et mõni parem pakkumine hetkel silmapiiril terendaks. Miks? Sest 12 aastat ühes ettevõttes töötada on pikk aeg ja mulle tundub, et just nüüd on õige aeg muutuseks.

Mäletan hästi aega, kui Best Marketingi rajaja Hando Sinisalu mu kunagi tööle võttis, oma esimest tööpäeva tookord Tartus toimunud Passwordil ja seda, kui elevil ma olin. Kui ma kunagi hiljem Handolt küsisin, miks ta just minu valis, sain teada, et isikuomaduste tõttu ja kuna ma olin varasemalt mitukümmend fotolaagrit teinud – järelikult oskasin korraldada. Turundusest ei teadnud ma siis veel midagi, aga aja jooksul hakkasin asjadest aru saama ja nüüdseks, peale kõiki neid konverentse, seminare, turundusklubisid ja koolitusi, igal aastal Cannes Lionsil käimist ning suhtlemist väga paljude Eesti turundus- ja reklaamimaailma tippudega on tunne, nagu oleksin teise kõrghariduse omandanud. Ka ametinimetus muutus ühel hetkel projektijuhist Best Marketingi juhiks.

Kõik need aastad oleme mina ja Hando Best Marketingi tandemina külg-külje kõrval vedanud. Olen Handole, kes peale minu lahkumist ikka Best Marketingi konverentside programmijuhina jätkab, selle võimaluse ja arendava koostöö eest siiralt tänulik.

Mulle on meeldinud selle tööga kaasnenud vabadus ja iseseisvus, võimalus töötada kodukontoris, kolleegide usaldus (siinkohal tänud Äripäeva arendusdirektorile Mari Kõllile!).

Samuti olen tänulik paljudele toredatele inimestele, kellega töö on mind kokku viinud. Ka neile, kes ei ole nii toredad olnud, olen tänulik, sest – nagu Rain Vääna kunagi ühel psühholoogiakonverentsil ütles – „Pane tähele, kui sul on raske ja ebamugav, sest just siis sa õpid!“. On olnud nii tore kui raske, on olnud kõike.

Nüüd aga on aeg edasi liikuda. Oma pooleliolevad projektid (näiteks Best Interneti) viin lõpule ja alates novembrist olen avatud uutele ideedele ja koostööettepanekutele. Mu telefon jääb samaks: 53 079 151, e-mailiks: silja.oja@gmail.com

Kohtumiseni!

P.S. Best Marketing otsib nüüd uut juhti! Võib-olla on see midagi Sinule?

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee