Silja Oja lahkub Best Marketingist

Kuna endast on naljakas kolmandas isikus kirjutada, siis jätkan siinkohal mina-vormis. Jah, ma tõesti lahkun, omal algatusel, ilma et mõni parem pakkumine hetkel silmapiiril terendaks. Miks? Sest 12 aastat ühes ettevõttes töötada on pikk aeg ja mulle tundub, et just nüüd on õige aeg muutuseks.

Mäletan hästi aega, kui Best Marketingi rajaja Hando Sinisalu mu kunagi tööle võttis, oma esimest tööpäeva tookord Tartus toimunud Passwordil ja seda, kui elevil ma olin. Kui ma kunagi hiljem Handolt küsisin, miks ta just minu valis, sain teada, et isikuomaduste tõttu ja kuna ma olin varasemalt mitukümmend fotolaagrit teinud – järelikult oskasin korraldada. Turundusest ei teadnud ma siis veel midagi, aga aja jooksul hakkasin asjadest aru saama ja nüüdseks, peale kõiki neid konverentse, seminare, turundusklubisid ja koolitusi, igal aastal Cannes Lionsil käimist ning suhtlemist väga paljude Eesti turundus- ja reklaamimaailma tippudega on tunne, nagu oleksin teise kõrghariduse omandanud. Ka ametinimetus muutus ühel hetkel projektijuhist Best Marketingi juhiks.

Kõik need aastad oleme mina ja Hando Best Marketingi tandemina külg-külje kõrval vedanud. Olen Handole, kes peale minu lahkumist ikka Best Marketingi konverentside programmijuhina jätkab, selle võimaluse ja arendava koostöö eest siiralt tänulik.

Mulle on meeldinud selle tööga kaasnenud vabadus ja iseseisvus, võimalus töötada kodukontoris, kolleegide usaldus (siinkohal tänud Äripäeva arendusdirektorile Mari Kõllile!).

Samuti olen tänulik paljudele toredatele inimestele, kellega töö on mind kokku viinud. Ka neile, kes ei ole nii toredad olnud, olen tänulik, sest – nagu Rain Vääna kunagi ühel psühholoogiakonverentsil ütles – „Pane tähele, kui sul on raske ja ebamugav, sest just siis sa õpid!“. On olnud nii tore kui raske, on olnud kõike.

Nüüd aga on aeg edasi liikuda. Oma pooleliolevad projektid (näiteks Best Interneti) viin lõpule ja alates novembrist olen avatud uutele ideedele ja koostööettepanekutele. Mu telefon jääb samaks: 53 079 151, e-mailiks: silja.oja@gmail.com

Kohtumiseni!

P.S. Best Marketing otsib nüüd uut juhti! Võib-olla on see midagi Sinule?

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019