Silja Oja • 8 august 2018
Jaga lugu:

Sokos Hotelsi endine turundusdirektor Evelin Org alustas ettevõtjana

Evelin Org  

Sokos Hotels Tallinna müügi- ja turundusdirektor Evelin Org on peale kümmet aastat Virus otsustanud end proovile panna ja luua oma ettevõtte.

„Väljakutsed on mulle alati meeldinud ning tahan peale pikki aastaid korporatsioonis olemist midagi täiesti uut teha. Minu uus firma Your Brand Up Studio pakub tulevikus müügi- ja turundustuge suurematele ja väiksematele ettevõtete, kes vajavad abi strateegiate loomisel, projektide käivitamisel, brändide arendamisel, sotsiaalmeedias, üritusturunduses või ka koostööpartnerite leidmisel, müügitöös ja võrgustike loomisel Soomes,“ rääkis augusti alguses suurfirmast lahkunud Evelin Org.

„Olen 10 aasta jooksul saavutatu üle uhke ja jään oma suurepärasele meeskonnale pöialt hoidma. Nii Viru Soome 100 teematubade loomine, Eesti disaini ja lugude hotelli Estoria ja KGB muuseumi arendamine, Viru 40 ja 45 juubeliaasta korraldamine ja kogu müügitöö organiseerimine on mind väga palju arendanud. Ma ei vahetaks seda kogemust millegi vastu. Aga nüüd on aeg uuteks projektideks,“ lisas ta.

 

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Marianne Liibert
Marianne LiibertBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5563 5831marianne@bestmarketing.ee
Kristi Remmik
Kristi RemmikBestmarketing.ee ürituste projektijuhtTel: +372 5683 6988kristi@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee