Sokos Hotelsi endine turundusdirektor Evelin Org alustas ettevõtjana

Evelin Org
Evelin Org

Sokos Hotels Tallinna müügi- ja turundusdirektor Evelin Org on peale kümmet aastat Virus otsustanud end proovile panna ja luua oma ettevõtte.

„Väljakutsed on mulle alati meeldinud ning tahan peale pikki aastaid korporatsioonis olemist midagi täiesti uut teha. Minu uus firma Your Brand Up Studio pakub tulevikus müügi- ja turundustuge suurematele ja väiksematele ettevõtete, kes vajavad abi strateegiate loomisel, projektide käivitamisel, brändide arendamisel, sotsiaalmeedias, üritusturunduses või ka koostööpartnerite leidmisel, müügitöös ja võrgustike loomisel Soomes,“ rääkis augusti alguses suurfirmast lahkunud Evelin Org.

„Olen 10 aasta jooksul saavutatu üle uhke ja jään oma suurepärasele meeskonnale pöialt hoidma. Nii Viru Soome 100 teematubade loomine, Eesti disaini ja lugude hotelli Estoria ja KGB muuseumi arendamine, Viru 40 ja 45 juubeliaasta korraldamine ja kogu müügitöö organiseerimine on mind väga palju arendanud. Ma ei vahetaks seda kogemust millegi vastu. Aga nüüd on aeg uuteks projektideks,“ lisas ta.

 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Eesti Teadusagentuur

03. märts 2019

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019