Autor: Silja Oja • 8. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sokos Hotelsi endine turundusdirektor Evelin Org alustas ettevõtjana

Evelin Org
Sokos Hotels Tallinna müügi- ja turundusdirektor Evelin Org on peale kümmet aastat Virus otsustanud end proovile panna ja luua oma ettevõtte.

„Väljakutsed on mulle alati meeldinud ning tahan peale pikki aastaid korporatsioonis olemist midagi täiesti uut teha. Minu uus firma Your Brand Up Studio pakub tulevikus müügi- ja turundustuge suurematele ja väiksematele ettevõtete, kes vajavad abi strateegiate loomisel, projektide käivitamisel, brändide arendamisel, sotsiaalmeedias, üritusturunduses või ka koostööpartnerite leidmisel, müügitöös ja võrgustike loomisel Soomes,“ rääkis augusti alguses suurfirmast lahkunud Evelin Org.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700