Silja Oja • 4. juuni 2018
Jaga lugu:

Algas kandideerimine Eesti Disainiauhinnad 2018 konkursile

Johanna Tammsalu  

1. juunist kuni 13. augustini saab esitada töid Eesti Disainiauhinnad 2018 konkursile, mis tunnustab Eesti disainiparemikku.

Tänavu jagatakse välja Eesti Disainerite Liidu tootedisainiauhind BRUNO, ADC*E veebi- ja graafilise disaini auhinnad, valitakse välja parimad teenusedisainitööd koostöös Teenusmajanduse Kojaga. Lisaks antakse välja ka parima noore disaineri auhinnad SÄSI ja Noor Püss ning Eesti Kunstiakadeemia disainihariduse preemia. ei mõelnud enda sõnul igapäevast tööd tehes võimalikele auhindadele. “Seda enam oli tunnustus toredaks üllatuseks. Kindlasti tõid võit ja kaasnenud meediakajastused senisest rohkem tähelepanu ning uusi põnevaid töid, sellega koos aga ka rohkem vastutust,” ütles Tammsalu.

Iga kahe aasta tagant jagatavate auhindadega väärtustatakse, tunnustatakse ja propageeritakse head Eesti disaini, mis pakub lahenduse mõnele probleemile, muudab ümbritseva keskkonna paremaks ja inimlikumaks, seda ökonoomsel ja jätkusuutlikul moel.2016. aastal nii BRUNO tootedisainiauhinna kui ka Noore disaineri preemia SÄSI pälvinud Johanna Tammsalu

Auhindade nominendid tehakse teatavaks 23. augustil. Žüriid on rahvusvahelised. Auhindadele kandideerivaid töid eksponeeritakse XIII Disainiööl kahe nädala jooksul Eesti Disainiauhinnad 2018 näitusel, mis avatakse 10.09 Viru Keskuse aatriumis.Eesti Disainiauhindadele saab kandideerida 1. juunist kuni 13. augustini.

Graafilise disaini, veebidisaini, teenusedisaini, noore disaineri töid saab esitada Defolio keskkonnas. Tootedisainiauhinnale BRUNO saab kandideerida siin. Disainihariduse auhinnale saab kandideerida siin.

Konkursi tingimused ja lisainfo leiab veebilehelt www.eestidisainiauhinnad.ee.

Eesti Disainikeskus, Eesti Disainerite Liit, ADC*Estonia, Teenusmajanduse Koda ja Eesti Kunstiakadeemia annavad üheskoos välja Eesti Disainiauhindu alates 2012. aastast. Tootedisainiauhind BRUNO asutati 2006.a. Eesti Disainiauhindu antakse välja üle aasta, 2016.a. esitati auhindadele kokku 490 tööd.

Lisainfo:

Martina Tramberg

Eesti Disainikeskus Kommunikatsioonijuht+372 565 77 055

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Jekaterina Molotkova
Jekaterina MolotkovaBest Marketingi juht-toimetajaTel: +372 5620 6764jekaterina@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com