17. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lahkus reklaamiagentuuri Imagine looja Margo Kütt

Margo Kütt
Esmaspäeval, peale pikka haigust, lahkus meie seast reklaamiagentuuri Imagine looja Margo Kütt.

Margo Kütt sündis 25. märtsil 1975. aastal. Ta asutas agentuuri Imagine 2003. aastal ja juhtis seda kuni 2018. aastani, viies selle Eesti edukaimate agentuuride nimekirja. Tema juhtimise all on agentuur turundanud paljusid mainekaid kliente nagu Rocca al Mare Kaubanduskeskus ja Kristiine Keskus, Eesti Pagar, Saku Õlletehas, Postimees, Nissan ja paljud teised. 2016. aastal ostis Margo koos teiste Imagine osanikega reklaamiagentuuri EstTBWA OÜ, hakates seeläbi esindama Eestis rahvusvahelist TBWA kaubamärki.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700