Autor: Helen Külaots • 2. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Case study: Kuidas Apollo ühtse lojaalsusprogrammi lõi

Apollo Kino turundusjuht Liisi Vaik
Möödunud aastal moodustas Apollo uue meelelahutusketi, koondades enda alla nii Apollo meelelahutuskauplused, Apollo kinod kui ka mahlabaarid Blender. Meelelahutusketi moodustamisel loodi ka ühine lojaalsusprogramm, mis annab soodustusi ning eeliseid kõigis kolmes äris. Kuidas Apollo sellega hakkama sai? Kogemusi uue programmi loomisprotsessist jagab Apollo Kino turundusjuht Liisi Vaik, kes aitas lansseerida uue lojaalsusprogrammi Apollo Klubi.

Lojaalsusprogramm enne uuendamist: Enne lojaalsusprogrammi uuendamist oli Apollo meelelahutusketti kuuluvatel raamatukauplustel, Solarise kinol, Pärnu kinol ning mahlabaaril Blender eraldi püsikliendiprogrammid. Apollo kauplustes oli lojaalsusprogramm Apollo Klubi, kus kliendid said poe ostudelt 5% soodustust ning veebis 8%. Lisaks olid igakuised pakkumised vaid Apollo püsiklientidele. Solarise Kinos oli Tähtede Klubi lojaalsusprogramm, kus olid erinevad tasemed ja soodustused vastavalt kinokülastaja tasemetele. Pärnu kino programm pakkus 5% soodustust tavapiletihinnast. Mahlabaaris Blender oli templikaart, kus iga üheksas ost oli kaardiomanikule tasuta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700