8. veebruar 2016
Ainult tellijatele

Sisuturundus Eesti moodi ehk mis on content marketing ja mis native advertising

Karola Karlson

Eesti meediaväljaanded kasutavad sisuturunduse terminit tihti valesti. Seetõttu võttis Karola Karlson ette ja kirjutas selgitava artikli, mis aitab teemat mõista kõigil eesti turundajatel. Mis suunas areneb eesti väljaannete pakutav sisuturunduse-nimeline reklaamteenus ning miks pole content marketing ehk sisuturundus õige termin seda nähtust tähistamaks.

Veetes aega Postimehe või Delfi kodulehel oled kahtlemata märganud rubriiki Sisuturundus. Hiljuti võis näha Elisa tellitud artiklit ka Postimehe paberväljaandes, terve lehekülje ulatuses (Postimees 29.01, “Tahvelarvutit valides tuleb tõsiselt mõelda vajadustele”). Sealjuures oli kasutatud ülejäänud ajalehest erinevat kujundust ning lehekülje ülaäärde märgitud rubriigi nimi: Sisuturundus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700