8. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sisuturundus Eesti moodi ehk mis on content marketing ja mis native advertising

Karola Karlson
Eesti meediaväljaanded kasutavad sisuturunduse terminit tihti valesti. Seetõttu võttis Karola Karlson ette ja kirjutas selgitava artikli, mis aitab teemat mõista kõigil eesti turundajatel. Mis suunas areneb eesti väljaannete pakutav sisuturunduse-nimeline reklaamteenus ning miks pole content marketing ehk sisuturundus õige termin seda nähtust tähistamaks.

Veetes aega Postimehe või Delfi kodulehel oled kahtlemata märganud rubriiki Sisuturundus. Hiljuti võis näha Elisa tellitud artiklit ka Postimehe paberväljaandes, terve lehekülje ulatuses (Postimees 29.01, “Tahvelarvutit valides tuleb tõsiselt mõelda vajadustele”). Sealjuures oli kasutatud ülejäänud ajalehest erinevat kujundust ning lehekülje ülaäärde märgitud rubriigi nimi: Sisuturundus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700