Autor: Siivi Hints, Best Marketingi turundusjuht • 9. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti uusim pank Inbank otsib turundus- ja kommunikatsioonispetsialisti

Foto: Foto: Ardo Kaljuvee
Selle aasta kevadel krediidiasutuse tegevusloa saanud Eesti uusim pank Inbank otsib oma meeskonda turundus- ja kommunikatsioonispetsialisti, kelle rolliks on olla väga oluline lüli arendamaks edasi uut peatükki panganduses.

Eesti pangandus ei ole valmis. Aeg on liikuda panga mugavustsoonist kliendi mugavustsooni. Meie eesmärk on olla nähtamatu abiline, kes toob finantsteenused klientidele lähemale ja annab võimaluse valida parimat. Me loome uutmoodi panka ja teeme seda kirega. Ka Sinul on vabadus valida - tulla ja teha seda koos meiega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700