9. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-residentsus kui riiklik start-up: kommunikatsioon hakkab tööle, kui tegu on õige

Taavi Kotka
Foto: Eiko Kink, Äripäev
Eestis on kümneid lugusid, mis on portfellis olemas ning mis alles ootavad maailmale rääkimist. Kus peaksid omavahel kokku saama insener ja kommunikatsioonijuht, et sünergias saaks alguse innovaatiline teenus või toode? Kui pole tegu, pole ka lugu.

Kommunikatsiooniajakirja Kaja mõttekojas astub 4. novembril üles Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi side ja riigi infosüsteemide asekantsler Taavi Kotka, kes räägib e-residentsusest kui riiklikust start-up’ist ja selle kommunikatsioonist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700