17. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtluskonkurss kui turundusvõimalus

Andry Prodel Ettevõtluse Auhind 2014 auhinnagalal. Top Marine OÜ pärjati Aasta Ettevõtte tiitliga.
Foto: Raul Mee, Äripäev
2014 aastal pärjati Aasta ettevõtteks Top Marine OÜ. Ettevõtte juhi Andry Prodeli sõnul ongi nende ettevõttes konkurssidel osalemine osa turundusttegevusest.

Eestis toimub igal aastal kümneid ettevõtluskonkursse. Konkurents on edasiviiv jõud, mis tiivustab ettevõtteid oma tegevust efektiivsemaks muutma ja ettevõtluskonkursil osalemine annab hea võimaluse võrrelda end teiste omasugustega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700