23. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google tegi virtuaalse reaalsuse kõigile kättesaadavaks

Google Cardboard
Cannes Lions 2015 mobiilikategooria võitis töö nimega Google Cardboard, millega Google tegi virtuaalse reaalsuse kõigile, kel nutitelefon, kättesaadavaks.

Google Cardboard on Oculus Rifti taoline papist mask, mille sisse saab panna mobiiltelefoni ja vaadata virtuaalset reaalsust. Leiutis on saanud juba ka hüüdnime: "Oculus Thrift". "See on täiesti uus idee, mis võimaldab brändidel sünkroniseerida oma sisu üle erinevate platvormide ja parandada kasutajakogemust," ütles mobiilikategooria žürii esimees, FCB Brasili loovdirektor Joanna Monteiro võidutööd kommenteerides.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700