Autor: Silja Oja • 13. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Euroopa Liidu eesistumise kommunikatsiooni hakkab juhtima Tiina Urm

Eesti on esmakordselt Euroopa Liidu eesistujamaaks 2018. aasta jaanuarist kuni juunini, vastutades selle perioodi vältel Euroopa Liidu Nõukogu töö korraldamise eest. Eesistumise kommunikatsiooni hakkab Eesti poolt koordineerima senine Baltika Grupi kommunikatsioonijuht Tiina Urm, kes on oma varasema karjääri jooksul olnud tegev nii avalikus, kolmandas kui ka erasektoris ning oli kommunikatsioonijuhina üks Teeme Ära liikumise käivitajatest nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Eesistumise kommunikatsiooni hakkab Eesti poolt koordineerima senine Baltika Grupi kommunikatsioonijuht Tiina Urm, kes on oma varasema karjääri jooksul olnud tegev nii avalikus, kolmandas kui ka erasektoris ning oli kommunikatsioonijuhina üks Teeme Ära liikumise käivitajatest nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Baltikumi suurimas moetööstusettevõttes, Baltika Grupis on Tiina olnud vastutav nii korporatiivse kommunikatsiooni, sisekommunikatsiooni kui ka meediasuhete eest, koordineerides ka Grupi kaubamärkide rahvusvahelist kommunikatsiooni. „Baltika on olnud äärmiselt põnev ja arendav töökeskkond ning olen südamest tänulik võimaluse eest tegutseda niivõrd loomingulises, ambitsioonikas ja professionaalses meeskonnas,“ sõnas Tiina. „Lahkumise otsus ei tulnud kergelt. Usun, et Baltika elab läbi praegu oma üht põnevaimat ajajärku. Kuid niivõrd ainukordsele võimalusele ei saanud ma eestlase ja professionaalina „ei“ öelda.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700