Autor: Silja Oja • 24. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idea PR-iga liitus kolm konsultanti

Kommunikatsioonibüroo Idea PR sai sel sügisel täiendust kolme konsultandiga: Londonist naasis strateegiajuht ja partner Karin Väljamäe, vanemkonsultandina asus ametisse Brit Vister ning konsultandina Sander Sõõrumaa.

Idea PR-i tegevjuhi Ain Parmase hinnangul täienes kommunikatsioonibüroo kompetents väga mitmekülgsete oskuste ja kogemustega. “Karini enam kui 20-aastane karjäär kommunikatsiooni vallas viib uuele tasemele nii meie strateegilise nõustamise kui ka teenused tervikuna,” ütles Parmas. “Briti nõustamiskogemused suurte rahvusvaheliste klientide teenindamisel annavad meile kindluse ka kõige keerukamate projektide juhtimiseks. Sander toob kollektiivi värske avaliku sektori kommunikatsioonikompetentsi ning on end juba tõestanud uudsete lahenduste väljatöötajana.” 

Idea PR-i partner ja strateegiajuht Karin Väljamäe on kommunikatsioonis töötanud alates 1993. aastast. Ajakirjanikukarjääri aastatel 1993–1998 mahuvad töö uudistereporteri ja saadete toimetaja ning saatejuhina Tartu Televisioonis, EVTV-s, TV3-s ja ETV-s. Samuti oli Karin tegev toimetajana ajakirjas Anne ja peatoimetajana ajakirjas Kodukiri. Suhtekorraldajana alustas Karin 1998. aastal, mil juhtis PR-agentuuri Ots & Bros, jätkates üksikprojektidega tööd ka televisioonis. Karin on töötanud Tallinna Linnavalitsuse avalike suhete direktorina ning juhtinud majandusministeeriumi avalike- ja välissuhete osakonda. Alates 2003. aastast on Karin seotud Idea PR-iga, olles ettevõtte üks asutajaid. Karin on lõpetanud Tartu Ülikooli.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700