Autor: Silja Oja • 6. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annika Vilu asus tööle Hamburg ja Partnerites

Kommunikatsioonibürooga Hamburg & Partnerid liitus oktoobri algusest senine Selveri avalike suhete juht Annika Vilu. Viimased neli ja pool aastat töötas Annika Selveri avalike suhete juhina ning enne seda ligi kuus aastat rahandusministeeriumi kommunikatsiooniosakonnas.

“Näen agentuuritöös põnevat võimalust rakendada nii era- kui riigisektorist kaasavõetud kogemust,” rääkis Annika Vilu uuest väljakutsest. “Olen varasemalt tegelenud nii strateegiliste küsimustega kui igapäevase taktikalise kommunikatsiooniga, korraldanud kampaaniaid ja üritusi, lahendanud kriise ning osalenud rahvusvahelistes koostööprojektides, mistõttu on töö suhtekorraldusbüroos loogiline jätk minu senisele karjäärile,” lisas ta.

Annika Vilu töötas viimased neli ja pool aastat Selveri avalike suhete juhina ning enne seda ligi kuus aastat rahandusministeeriumi kommunikatsiooniosakonnas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700