Autor: Silja Oja • 3. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AdvEst Expo toob kokku reklaammaterjalide tootjad ja turundusjuhid

20. - 21. septembril 2013 toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses esimest korda erialamess AdvEst Expo 2013, mille eesmärgiks on tuua kokku reklaammaterjalide tootjad ning ettevõtete turundusjuhid.

„Kaks päeva kestava messi jooksul toimub palju põnevat ja kasulikku – turundus- ja disainiinimeste esinemised ning seminarid, šõud ja tootetutvustused,“ räägib messi üks korraldajatest Riina Talen."Eksponeerimisele tuleb palju uusi ärikingituste- ja reklaamilahendusi ning kuna enamik ettevõtteid mõtlevad juba jõulukingitustele, on messil esindatud ka värskeimad jõulukingilahendused. Eriatraktsioonina kiletatakse üle üks sõiduauto ning viimase lihvi pärast kleepimist annab sõidukile vabakäe joonistus," lisab Talen.AdvEst Expol esitletakse uudistootena papist valmistatud laudu, toole, kappe jm sisustuselemente. Messi külastajateks on oodatud nii ettevõtted kui eraisikud.Lähem info: www.advest.ee  

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700