Autor: Silja Oja • 2. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reklaamiagentuur Imagine alustas koostööd SKY24 ja Eesti Postiga 

Aasta alguses osales Imagine Eesti Posti korraldatud hankel, mille mõlemad voorud läbis agentuur edukalt. Uuest aastast alustas Imagine koostööd ka lennupiletite internetipoega SKY24.

Imagine'i tegevjuht Helen Roonet: „Eesti Posti ärifookus on liikunud traditsioonilistelt postiteenustelt logistika ja infologistika valdkonnale, mille kasvu- ja laienemisplaanid on vägagi ambitsioonikad. Eesti Postil on palju kaasaegseid ja inspireerivaid teenuseid, millest paljud teadlikud ei ole ja mida tuleb aktiivselt reklaamida."

„Konkursil osales 5 agentuuri. Imagine’i kasuks otsustamisel sai otsustavaks see, et nad tajusid kõige paremini meie muutunud ärifookust ja sellega kaasnevat väljakutset. Ootan, et uus agentuur tooks meie reklaamikeelde juurde emotsionaalsust ja sihtrühma kõnetavaid lahendusi,“ lisas Eesti Posti turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juht Kristi Jõeäär.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700