Autor: Silja Oja • 19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehas sai Facebooki kaudu 600 töösoovijat

Eesti suurima õlletootja tegevus sotsiaalmeedias tõi personaliosakonnale 600 hooajalisest tööst huvitatud inimest, kellest tööle võetakse 40 pakendajat, tõstukijuhti ja komplekteerijat.

Saku Õlletehas on olnud aktiivne Facebooki kasutaja alates eelmise aasta kevadest. Koostöös sotsiaalmeedia agentuuriga Pingpong Marketing loodi Facebooki rakendus, mille abil saavad huvilised Saku Õlletehasesse tööle kandideerida. Veebruaris käivitati hooajatöötajate kampaania, mille tulemusel tehti Eesti sotsiaalmeedia värbamiskampaaniate rekord.

“Meie ootused said kiiresti täidetud ja ületatudki – ühendust võttis ligi kuussada tööhuvilist. Peibutusi väljaloositavate auhindade või muu sotsiaalmeedias levinud võtete näol me ei kasutanud. Käivitavaks jõuks oli inimeste soov jagada Facebookis oma tööd otsivatele sõpradele infot, et Saku otsib suvehooajaks lisatööjõudu,” ütles Saku Õlletehase kommunikatsioonijuht Kristiina Tamberg

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700