Autor: Silja Oja • 17. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus tegija ürituste korraldamisel: 360° Event Service

Ürituste korraldamise täisteenust pakkuv rendifirma Bachmann & Co OÜ tuli välja uue kaubamärgiga 360 Event Service.

Alates detsembrist 2011 on ürituste korraldamise täisteenust pakkuv rendifirma Bachmann & Co OÜ-l uus omanikering. Samuti vahetus ettevõtte tegevjuht, kelleks valiti Margus Jaago. Ettevõtte omanikeringis on Dream Investments grupp, kuhu kuuluvad Brilliant, Broadline, Katusekino ja City Marina.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700