Autor: Silja Oja • 8. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

All World Media aitab targalt meediat osta

All World Media on on tark tööriist keskmiste ja väiksemate ettevõtete jaoks, kes soovivad omale ise meedias reklaamipinda osta. AWM on Eesti start-up ettevõte, kus töötab 9 inimest, teiste hulgas Rate Solutionsi ja TDBaltic AS endine juht Kaur Lohk ning internetiturunduse guru Henrik Aavik. AWM keskkonna kasutamine on reklaami ostjale tasuta.

Best Marketingile andis intervjuu AWM-i tegevjuht.

Kaur Lohk

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700