20. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ajakirjade Liidu seminar ''AJAKIRJAD PILDIL''

Ajakirjadest ei ole varem räägitud. Nüüd plaanib Eesti Ajakirjade Liit seda teha ja soovitab kõigil turundusinimestel, kes tahavad teada, millised on tulevikutrendid, suunad ja arengud ajakirjade maailmas, tulla osalema!

Ajakirjadest ei ole räägitud. Nüüd plaanib Eesti Ajakirjade Liit seda suurejooneliselt teha ja soovitab kõigil turundusinimestel, kes tahavad teada, millised on tulevikutrendid, suunad ja arengud ajakirjade maailmas, tulla osalema seminarile „AJAKIRJAD PILDIL“!

Seminar annab ülevaate ajakirjade eelistest turunduskanalina. Tuuakse näiteid ja antakse soovitusi, kuidas teha ajakirjades edukat reklaamikampaaniat. Esmakordselt räägitakse seminaril järgmisel aastal uuenevatest lugejauuringutest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700