25. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ABC Kinga ja SHU turundusjuhiks sai Merje Salla

Alates septembrikuust töötab ABC Kinga ja SHU turundusjuhina Merje Salla, kes viimased 6 aastat töötas projektijuhina reklaamiagentuuris Idea.

Ideas töötas ta selliste suurklientidega nagu Liviko, EAS, RMK, Kraft Foods, KIA Balti, Seesam Kindlustus jt. Enne Ideat juhtis Merje kaks aastat ABC Motorsi turundustegevust. Autovaldkonnas tegutses ta ka juba varem, koordineerides Info-Auto ning Balti Merekaatrite tegevusi üritusturunduse vallas. Merje on lõpetanud EBS-i ettevõtluse alal, kogu järgnev koolituste- ja töörada on läinud tal sihikindlalt turunduse teed.

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700