9. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seth Godini „Lilla lehma” viimased eksemplarid müügis!

Turundusguru Seth Godini raamatu „Lilla lehm” viimased kakskümmend eksemplari on praegu müügis väga soodsa hinnaga, nimelt korraldab Äripäeva raamatuklubi 9. – 22. maini suure kevadise raamatulao tühjendusmüügi, kus paljude raamatute hinnad on kuni 85% madalamad.

Turundajatele huvipakkuvatest raamatutest on nimekirjas ka näiteks Naomi Kleini „No logo”. Raamatuvalikust leiab lisaks juhtimis-, psühholoogia-, juriidilistele ja majandusraamattele ka nõuandeid tööotsijale, reisikirjeldusi, ideid gurmaanidele, juhiseid kodu ehitajale ning peamurdmist mälumängijale.

Soodushinnaga raamatute nimekirja saab pdf formaadis alla laadida siit. Raamatute tutvustusi saab lugeda Äripäeva raamatuklubi veebilehelt, raamatuid saab tellida veebipoest. Sooduspakkumiste nimekirja leiad Äripäeva raamatuklubi veebi vasakpoolsest menüüst “RAAMATUD, soodushinnaga”.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700