22. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundamine katusel

Ilmselt on iga turundusvaldkonnas tegutsev inimene puutunud kokku olukorraga, kus väljendamist vajavad sõnumid ei leia piisavalt head “hüppelauda”, et olla meeldejäävad, kärarikkad ning silmapaistvad. Kui rääkida üritusturundusest, siis on ürituse toimumise koht see, mis paljuski määrab sündmuse iseloomu, dikteerib ette selle teema ning annab sõnumile vastava imidži. Mida unikaalsem on koht, seda väärtuslikum on sündmus. Kuna üritusi tuleb korraldada erinevatele sihtrühmadele ja inimeste arvule, on seesuguste kohtade leidmine parajaks väljakutseks.

Eelmisel aastal avastas Broadline'i meeskond kaks unikaalse atmosfääriga kohta Tallinnas: Ülemiste City's asuv restoran Viktoria ja Viru Keskuse ülemisele katuseterrassile suveperioodiks loodud Katusekino.

Broadline'i hinnangul saab 2011. aasta suve suurimaks hitiks üritusturunduses just Katusekino. See on väga unikaalne kontseptsioon nii Eesti kui ka Põhjamaade mõistes. Katusekino on vabas õhus asuv kino-kohvik-baar-väliterrass, mis ühendab endas populaarset paika, unikaalset atmosfääri ning esmaklassilist asukohta Tallinna südalinnas. Südalinnas ei ole teist samasugust võimalust, kus vabas õhus saaks korraga viibida kuni 500 inimest ning kus on kõik kohapeal olemas – catering Katusekino Kohviku näol, terviklik kinolahendus, ekraan ja projektsioonitehnika, korralik helisüsteem, toolid-lauad, tualetid, hea ligipääs ning parkimisvõimalus jpm.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700