22. märts 2011
Ainult tellijatele

Turundamine katusel

Ilmselt on iga turundusvaldkonnas tegutsev inimene puutunud kokku olukorraga, kus väljendamist vajavad sõnumid ei leia piisavalt head “hüppelauda”, et olla meeldejäävad, kärarikkad ning silmapaistvad. Kui rääkida üritusturundusest, siis on ürituse toimumise koht see, mis paljuski määrab sündmuse iseloomu, dikteerib ette selle teema ning annab sõnumile vastava imidži. Mida unikaalsem on koht, seda väärtuslikum on sündmus. Kuna üritusi tuleb korraldada erinevatele sihtrühmadele ja inimeste arvule, on seesuguste kohtade leidmine parajaks väljakutseks.

Eelmisel aastal avastas Broadline'i meeskond kaks unikaalse atmosfääriga kohta Tallinnas: Ülemiste City's asuv restoran Viktoria ja Viru Keskuse ülemisele katuseterrassile suveperioodiks loodud Katusekino.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700