17. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piret Reinsonist saab Nordea Panga turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja

1. märtsist 2011 asub Nordea Panga turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja ametisse siiani pangas turundusjuhina töötanud Piret Reinson (fotol). Seni panga turundus- ja kommunikatsiooniosakonda juhtinud Kristina Seimann lahkub Nordeast ja on endiselt kommunikatsioonibüroo Jugaste, Liiva ja Seimann (JLS) parner.

"On käes aeg üks etapp kokku võtta ja anda oma ametikohustused meeskonna sees sujuvalt edasi. See on orgaaniline rotatsioon," ütles 2009. aasta sügisest Nordea turundusosakonda juhtinud Kristina Seimann oma lahkumist kommenteerides.

"Nordea repositsioneerimine väikesest laenupangast suureks kodupangaks on tehtud, tuntus on kasvanud, äriline saavutus ehk jõudmine Eestis TOP 3 pankade hulka on sise- ja väliskommunikatsioonis teadvustatud. Brändiehitamine aga, nagu me kõik teame, nõuab aega ja järjepidevust, millega meie oma meeskonnast kasvanud juht nüüd edasi tegelema hakkab," ütles Kristina Seimann.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700