12. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-turundusagentuur ADM Interactive pidas uue kontori sisseõnnistamispidu

8. oktoobril pidas e-turundusagentuur ADM Interactive oma Rotermanni kvartalis asuva uue kontori sisseõnnistamispidu. ADM kolis Rotermanni kvartalisse sel suvel. Ühtlasi tähistati ka agentuuri 13. sünnipäeva. Sellest, kui ADM Rotermanni kvartalisse kolis, on küll mitu kuud juba möödas, aga tänavusel kuumal suvel ei tundunud pidu siseruumides kuigi hea mõte olevat. Nii lükatigi uue kontori sisseõnnistamist edasi, kuni rannahooaeg lõplikult möödas. Pakuti seenehõrgutisi, temaatilisi müstilisevõitu kokteile ja optilisi illusioone. Silmateravuse võis proovile panna vibuvõistlusel ADM-i lasketiirus. Õhtu üheks naelaks oli valedetektor, mida soovijad võisid püüda alt vedada Muusikat tegi jazzi ja räpisugemetega fusion bänd “Külalised.”

Pilte sündmusest:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700