17. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinik 32 näitas, mis juhtub, kui hambad unarusse jätta

Klient: Kliinik 32 Agentuur: Taevas OgilvyHammaste tervise kuu raames püstitati Tallinnas Solarise keskuse ette 2,5m kõrgune hambainstallatsioon, mis andis andis „linnabakterite“ ees alla kõigest kahe nädalaga, näidates ilmekalt, mis juhtub hoolitsemata hammastega.

Kliinik 32 peaarsti dr Lauri Vahtra rääkis, et ülisuure hammasteinstallatsiooni eesmärk oli näidata, kuidas mõjutab suuhügieen või selle puudumine hammaste tervist. „Selleks andsime kõigil huvilistele võimaluse ise „bakterit mängida“, kuu lõpus pidi näha olema, milline siis hooldamata suu välja näeb. Seda, et bakterid nii kärmelt ja kurjalt töötavad ning terve suu jagu hambaid juba kahe nädalaga lagundada suutsid, on arstidelegi üllatus. Kuigi see on väga piltlik näide, loodame, et hammaste tervise kuu sõnum õige suuhügieeni olulisusest hammaste tervisele jõudis sellevõrra tugevamalt levida,“ rääkis dr Vahtra.

Vaata ka Kliinik 32 kanalit YouTube'is: 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700