4. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heiki Urbala läks Dreamersist Age McCann'i

Seitse aastat reklaamiagentuuris Dreamers loovjuhina töötanud Heiki Urbala (fotol) loobub oma tööst ja partneri staatusest Dreamersis ja liitub 5. oktoobril Age McCanni meeskonnaga. "Töökohavahetus on seotud minu isikliku ambitsiooniga ennast suuremas meeskonnas teostada ja proovile panna," ütles Heiki Urbala Best Marketingile.

"Viimased seitse aastat Dreamersis on möödunud kiiremini, kui ma arvata oleks osanud. Selle perioodi sisse jääb suuri võite, kuldseid mune, siirast rõõmu, täitunud unistusi ja väga palju toredaid inimesi," lisas Heiki. 

Autor: best-marketing.ee

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700