25. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alastair Campbell'i workshopil osalejate nimekiri

Alastair Campbell, NomensaAllan Sombri, DelfiAllan Martinson, MTVP ASAnn Nurga, PõllumajandusministeeriumAnne Jääger, Regio Anne-Ly Rappu, Husqvarna Eesti OÜCarol Tikerperi, altex marketing OÜCarol OjasooErki Peinar, ADM Interactive Erkki Teedla, KFP Development OÜGeorgi ViiesHando Sinisalu, Best MarketingHelar Kesküla, Mikare Baltic OÜHelen Noormets, Tervise Arengu InstituutHelen Unt, In Nomine Heleri Käro, AS EMTHenri Leik, Ideum Media OÜIngrid Tsirel, Tameo MT OÜIvar Aleksanderson, Regio Juta Vaks, Regio Kaarel Krinal, Assistor ASKadri Masing, Eesti PäevalehtKatariina Täht, ADM InteractiveMaido Parv, Newton MarketingMargit Rüüsak, Tele2 Eesti ASMarko Saue, Newton MarketingMartin Rytberg, Foronte OÜMartti Nõu, Flashgarden OÜ Mårten Cronander, Regio Oliver Helm, Artwerk OÜPriit Kallas, DreamGrowPriit Kervi, Regio Priit Tammets, Tallinna ÜlikoolRait Metsamart Riho Pihelpuu, ADM InteractiveRiivo Reinvart, Ideewabrik OÜ Silja Oja, Best MarketingSiimo Sulev, Regio Toomas Hundt, Tallinna Sadam AS

Nimekirja uuendati vimati: 15. juunil 2009 kl 17:00

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700