27. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marek Reinaas Soov.ee reklaamikampaaniast "Kõik müügiks!"

Viimasel ajal pole Eestis just liiga palju selliseid reklaame loodud, mida uudiskirjas kommenteerima peaks. Kuid üks hea kampaania tuleb meelde – nimelt olen imetlenud viimasel ajal televisioonis näidatud kuulutuseveebi Soov.ee reklaame.

http://www.youtube.com/watch?v=WyVFLf_urqw

Sellel kampaanial on mitu head omadust ja peamine nendest on see, et tegemist on kampaaniaga selle parimas mõttes. Mulle tuleb kohe meelde vähemalt neli Soov.ee reklaamklippi, mis moodustavad kena terviku. Reklaamitegijana võib hinnata reklaamikirjutaja head tööd, kes oskab kampaaniaks vormida “suure idee”, mis elab kauem kui üks-kaks hooaega. Kampaania positiivse külje pealt võib välja tuua ka selle, et demonstreeritakse näitlikult, kui lihtne on kuulutusi veebi üles seada. Kardan, et nii mõnelgil juhul võivad jääda vanad suusad või mutinahkne kasukas toanurka tolmu koguma, kuna kardetakse, et veebipõhisesse kuulutustelehte on oma kuulutuse üles seadmine tõeline raketiteadus. Arvan, et reklaamklipid näitavad ka neile inimestele, kes on keskea juba ületanud, et see kõik ei pruugigi nii keeruline olla.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700