11. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erki Peegel, EAS-i turundus- ja kommunikatsiooniüksuse direktor

Erki Peegel on omandanud hariduse Tallinna Tehnikaülikoolis rahvusvahelise majanduse ja turunduse erialal ning tegutsenud turunduse- ja kommunikatsioonivaldkonnas alates 1996. aastast. Enne Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turundus- ja kommunikatsiooniüksuse direktorina tööle asumist 2005. aasta juunis on Erki töötanud Riigikantseleis valitsuse meedianõunikuna, strateegilise konsultandina suhtekorraldusbüroos Corpore, kommunikatsioonijuhina Eesti Energias ning avalike suhete juhina Eesti Investeeringute ja Kaubanduse Arendamise Sihtasutuses (EAS-i eelkäija) ja Eesti Hoiupangas. Erki hobide hulka kuuluvad lugemine, male (aastast 1985 1. järk), jalgrattasõit ja squash.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700