10. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid Epica reklaamikonkursi võitjad

23. novembril valiti Pariisis välja Epica 2007 reklaamikonkursi võitjad. Nii nagu Eurobestil, esines ka Epical sel aastal kõige säravamalt Saksamaa, viies seekord koju 14 võitu, s.h. ühe kulla. Edukaim agentuur oli Jung von Matt Saksamaalt ja edukaimaks agentuurivõrgustikuks osutus juba kolmandat aastat järjest DDB.  Käesoleval aastal aastal laekus Epicale 5642 tööd 47-st riigist. Võistlustöid hinnati kahe kriteeriumi põhjal: loovidee + teostuse kvaliteet. Epica on Euroopa üks tähtsamaid reklaamikonkursse, mille eripäraks on see, et žürii koosneb Euroopa meedia- ja turundusajakirjade toimetajatest ning ajakirjanikest. Sel aastal valiti Epica žüriisse ka Best Marketingi Leedu esindaja, Best Marketingi turundus- ja reklaamikataloogi toimetaja Arturas Olšauskas.Epica 2007 konkursi tulemused (loe ingl.k. SIIT)2007 Epica d'Or Film: Filmikategoorias võitis kulla Fallon London Cadbury'le tehtud šokolaadireklaami "Gorilla" eest. Klipi autor: Juan Cabral.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700