3. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalne kampaania "We're for Estonia!

Leedu populaarne poliitika- ja meediasündmusi kajastav blogi Dievu Žiniasklaida (tõlk.: Jumalate Meedia) kutsub inimesi üles Eestile toetust avaldama ja toetuse märgiks oma veebilehele Eesti sinimustvalge bänner loosungiga "We're for Estonia!" panema.If you agree that:

* The relocation of the statue of a Red Army soldier with respect to history is the internal business of Estonia and no other state can intervene to this with demand for the government to resign;

* Russian press unmercifully perverts information about conflict in Estonia and is actively creating image of Baltic States as enemy of Russia;

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700