25. oktoober 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Royal Service on tuntuim üritusturundusagentuur Eestis

Üritusturundusagentuuride Liidu (YTAL) poolt tellitud uuringu kohaselt on YTALisse kuuluvatest agentuuridest kõige tuntuim ja enam kasutatud Royal Service, millele tuntuselt järgnevad PNG Events, Tequila ja ProMaMa. Peale Royal Service on teiste agentuuridega võrreldes sagedamini kasutatud ka PNG Events’i teenuseid. Turu-uuringute As’i poolt läbiviidud uuring näitas et kõige tuntuimad üritusturundusega tegelevad isikud on Mart Mikk (18%), Mart Mardisalu (18%), Paavo Pilv (9%) ning Hannes Võrno (6%.)

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700