15. august 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Carlsberg läks Kambodža turule

Saku Õlletehase üks omanikke Taani õlletootja Carlsberg omandas 50 protsenti Kambodža õlletootjas Cambrew, mis sealsel õlleturul hoiab 45-protsendilist osalust. Carlsbergi teade ei täpsustanud tehingu üksikasju, ent nimetas, et osaluse omandamine Cambrews on järjekordne samm, täitmaks Carlsbergi strateegiat tugevdada positsioone Kagu-Aasia turgudel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700