Autor: Best Marketing • 25. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta suursündmus Eesti Ettevõtete Jõulupidu 2019 - laval rahvusvahelised artistid

Foto: Harry Tiits
Käesoleval aastal toimub Eesti Ettevõtete Jõulupidu 20. detsembril Tallinnas Eesti Näituste Messikeskuses ning Tartus Eesti Rahva Muuseumis 13. ja 14. detsembril.

Inspireerituna Oscari galast ning maailma vallutanud rockbändist, astub 2019 aastal Eesti Ettevõtete Jõulupeol esmakordselt üles maailmatasemel QUEEN Real Tribute band, lisaks välisesineja The King of Pop – tribute to Michael Jackson ning meelierutav Drag Queen show Moskvast.

Välisesinejate raskekahurvägi koos Eesti A-klassi artistidega jõuab teieni vaid Eesti Ettevõtete Jõulupeol.

Jõulupeole tasub lauad broneerida kohe, sest kohtade arv on piiratud ning lauad täituvad kiiresti. Eesti Ettevõtete Jõulupidu toimub Tallinnas eksklusiivselt vaid ühel päeval ning Tartus hubaselt kahel päeval.

Detailse info leiad kodulehelt: www.ettevotetejoulupidu.ee

Eesti Ettevõtete Jõulupeo eesmärk on pakkuda organisatsioonidele võimalust koos kolleegide ning koostööpartneritega möödunud aastat suurejooneliselt tähistada. Meie jõulupeo korraldusmeeskonda kuulub ligikaudu 250 inimest. Teeme koostööd Eesti parimate spetsialistidega, mis tagab meie peole oodatud kvaliteedi ja tulemuse. Meie jaoks on hindamatu väärtusega jõulupeol osalejate rahulolu, mille nimel oleme valmis panustama maksimaalselt.

Kingi iseendale ja oma kolleegidele eriline jõuluõhtu koos suurepäraste artistidega.

Teid ootavad 10 – 12 kohalised lauad. Iga külaline saab nautida lisaks meeldivale seltskonnale täielikku meelelahutusprogrammi, rikkaliku pidulauda suussulavate jõuluroogadega ning joogivalikut igale laudkonnale.

Täpsustavad küsimused ja laudade broneerimine:

TALLINN:

Mari Teppo

+372 585 57 878

[email protected]

TARTU:

Maarja Püssim

+372 555 06 818

[email protected]

Foto: Harry Tiits
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700