28 detsember 2015
Jaga lugu:

Eesti edukaim heategevussaade: TV3 „Inglite aeg“ kogus 303 475 eurot

"Inglite aeg"  

TV3 eetris teistkordselt olnud heategevusaade „Inglite aeg“ puudutas tuhandeid inimesi. Teisel jõulupühal lõppes annetuste vastuvõtmine ja korda saadeti tõeline jõuluime, mis suudab otseselt muuta viie Eesti pere saatust.

42 588 helistajat annetasid kokku uskumatult suure summa – 303 475 eurot. See tähendab, et iga pere käsutusse läheb sellest ligikaudu 60 000 eurot. Kõik abivajajad on ilmutanud soovi osa neile kuuluvast summast heategeval eesmärgil edasi annetada. Abivajajad on oma valiku tegemisel vabad. Sihtotstarbelise annetuse objektiks võivad olla nii üksikisikud kui organisatsioonid.

Selleaastaste abivajajate seas olid RETT sündroomiga pisike tüdruk, helitus maailmas elav väike Sander, ratastooli aheldatud ja korterisse lõksu jäänud noormees ja üksi kuut väikest last kasvatav pereisa lugu. Ning lühikese aja jooksul mõlemad vanemad kaotanud abituriendi Risto lugu, kes vajab majanduslikku tuge iseseisva elu alustamiseks.

Lood leiad siit: 

http://www.tv3.ee/inglite-aeg

BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com