29. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

7. oktoobril saad EBSis põhjaliku ülevaate Eesti ettevõtete juhtimispraktikatest

7. oktoobril toimub EBSis EASi juhtimisvaldkonna uuringu esitlus.

7. oktoobril kell 14.00-15.30 toimub Ettevõtlusnädala raames Estonian Business Schooli aulas (A. Lauteri 3, IV korrus) EASi juhtimisvaldkonna uuringu esitlus.

Esitlusel antakse põhjalik ülevaade Eesti ettevõtete juhtimispraktikatest 2015. aastal ning võrreldakse olukorda juhtimises 2005. ja 2010. aasta uuringu andmetega. Tulemusi esitlevad raporti autorid Ruth Alas ja Marko Rillo.

Uuringu andmed näitavad, et Eesti firmade juhtimispraktikate vallas ollakse 2010. - 2015. aasta jooksul mugavustooni pidama jäädud. Arvestades pideva arenguga Lääne-Euroopa ettevõtetes ja millenniumi põlvkonna muutunud ootustega töökoha ja juhtide suhtes on aeg hakata juhtimispraktikaid ümber kujundama.

2010. aastal läbi viidud uuringu kohaselt juhtisid juhid oma ettevõtteid suhteliselt ühelaadsete tegevuspraktikate abil. 2015. aastal on juhtimispraktikate diapasoon suurenenud ning Eesti tippjuhte võib kaardistada viie peamise liigi alusel, milleks on:

- klassikalised Eesti omanikuga firmad;

- klassikalised välismaise omanikuga firmad;

- sõltumatud juhid;

- start-up firmade juhid;

- saneerijad.

Tule ja kuula nende juhtide juhtimispraktikate kohta pikemalt! Esitlusele on oodatud kõik huvilised, kuid palutakse eelnevalt registreerida EBSi kodulehel.

Lisainfo: telefonil 6651 323 või [email protected] 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700