Autor: Silja Oja • 5. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketing soovitab Viimsi kino- ja konverentsikeskust 

Viimsi kino 80-, 86-, 110- ja 134-kohalistes kinosaalides on võimalik korraldada konverentse, seminare, koolitusi, firmaüritusi, pressikonverentse, seltskondadele filmivaatamisi, sünnipäevi või muid ühiseid koosviibimisi.

Best Marketing korraldas jaanuaris 2015 Viimsi kinos konverentsi The Best of Global Digital Marketing ja jäi kinoga igati rahule. Ka osalejad jäid 100% rahule, nagu tagasisidelehtedelt lugeda võis. Seega - soovitame!

Kinosaalide plaanid ja fotod leiad siit.

Kino müügijuht on Kai Jesse, kellega saab ühendust telefonil 6061 020 või e-maili teel [email protected].

Kõik uued saalid on varustatud modernse konverentsitehnikaga, kuhu kuuluvad helipult erinevate heliallikate jaoks, helivõimendus, mikrofonid, HDMI-ühendusega digitaalne projektor, Blu-Ray-mängija ning muud digitaalseadmed info esitlemiseks, pistikupesad iga istme juures, tasuta traadita internet ning tehnika tele- ja otseülekannete jaoks suurel kinolinal.

Parkimine on kino ümbruses tasuta.

170-kohaline inglise pubi Black Rose pakub nii seminaride vahelisi lõunapause, õhtusööke kui ka pidulikke vastuvõtte.

Konverentsikeskuse juurde kuulub 1000-ruutmeetrine lastekeskus, kuhu konverentsi külastajad saavad tasuta jätta valve alla lapsi alates 3. eluaastast.

Lisaks pakub Viimsi kino ettevõtetele võimalust korraldada motivatsiooniüritusi, kus koosolek või koolitus on ühendatud lõõgastava spaapuhkuse, sportliku tegevuse või tervisekontrolliga. Külastajate käsutuses on ainult täiskasvanutele mõeldud SPA18+ wellness-saunakeskus, vastavalt kokkuleppele korraldatavad rühmatreeningud või spaa- ja iluhoolitsused nii naistele kui meestele

Saalid tuleb broneerida vähemalt kuu aega enne ürituse toimumist, et kino jõuaks nendega kinokava tehes arvestada.

Täpsemate võimaluste ja hindadega tutvumiseks või saali broneerimiseks palun võtke ühendust:

Müügijuht Kai Jesse

Tel. 6061 020E-mail: [email protected]

www.viimsikino.ee/Cinema

 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700