17. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kingi jõuluks kodumaist mahetoodangut

Kui tunnete muret, et jõulud on peagi ukse ees, aga kolleegide, koostööpartnerite ja lähedaste kingikotid on veel tühjad, heitke pilk kodumaise mahetootja Loodusvägi OÜ jõulupakkumistele.

„Eesti tarbijad eelistavad aina enam kohalikke, hoolega valmistatud tervislikke tooteid. Kodumaised ja naturaalsed kingitused väljendavad kinkija hoolivust ning tänutunnet,“ ütleb Loodusvärgi OÜ kaasasutaja Kristjan Õunamägi. „Puhas loodus on Eesti üks suurimaid rikkusi. Oleme seadnud endale eesmärgiks väärtustada põhjamaises kliimas kasvavate taimede väe ja elujõuga meie kõigi toidulauda.“

Näiteks metsmustika-mustasõstraglögi ja astelpaju- ja pohlaglögi on valmistatud 100% looduspuhtast toorainest. Samuti on võimalik tellida tatrajahust gluteeni- ja piimavabad mahepiparkooke, gluteenivabu küpsiseid ning Taali talu metsamett, kuhu on lisatud looduslikke maitseid. Jõulude ajal on väga sobivaks kingituseks pohla- ja kaneelimesi.

Külmal ja pimedal ajal soovitab Loodusvägi OÜ proovida külmpressitud täismahlu ja toornäkse. Lastele sussi sisse panekuks sobivad hästi kodumaistest marjadest ja puuviljadest käsitööna valminud kompud, mis on suurepäraseks alternatiiviks tavalistele kummikommidele.

„Kuna soovime omalt poolt kaasa aidata kodumaiste keskkonnasõbralike toodete edule, toetame rõõmuga teiste Eesti väiketootjate tegemisi ning nii on meie jõulukataloogis esindatud ka teiste mahetootjate tooteid,“ tutvustab Õunamägi.

Sel aastal kuuluvad Loodusvägi OÜ koostööpartnerite hulka erinevaid hoidiseid tootvad ettevõtted Epi talu ja Mahetark, mahedat vinnutatud veiseliha pakkuv Sir Loin, šokolaadist käsitöömaiustuste tegija Allew Magusameister ning kodumaise käsitöökosmeetika valmistajad Signe Seebid ja Nurme Seep.

Abi ka pakkimisel ja kinkide kohaletoimetamisel

Kõiki kataloogis olevaid tooteid saab omavahel kombineerida ning koos Loodusvägi OÜ esindajaga valida vastavalt soovidele sobilik lahendus. Et kingipakkide valimine ja koostamine oleks võimalikult kiire ja lihtne, leidub kataloogis ka mitmeid valmiskomplekte.

Ka kinkide kohaletoimetamisel saab Loodusvägi OÜ abiks olla, pakkides kingid ise ning organiseerides need tellitud ajal kohale. Pakendamislahenduste osas tehakse sel aastal koostööd MTÜga MAKU, kus valminud taaskasutatud ajalehepaberist kinkekottide valmistajateks on erivajadustega inimesed.  Samuti on võimalus kujundada personaalsete jõulutervitustega tootepakendid – näiteks firmasümboolikaga meepurgid või glögipudelid.

Kui teil on soov tooteid proovida ning oma silmaga näha, võib Loodusvägi OÜ esindaja endale külla kutsuda. Mahetooted on müügil ka Rimides, Prismades, Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Stockmannis ja mahepoodides.

„Oleme seda meelt, et meie kodumaised kingitused on ilus võimalus talviste pühade ajal armsaid ja olulisi inimesi meeles pidada. Tänutundes mullu ja tänavu pälvitud vastutustundliku ettevõte ja aasta piirkonna ettevõtte tiitlitele soovime oma väärtustele tuginedes ka edaspidi pingutada, et meie meeskonna head mõtted ning armastusega valminud tööviljad jõuaksid kõigi kingikotti ning oleksid kättesaadavad muulgi ajal,“ sõnab Kristjan Õunamägi ja lisab: „Nii jõuab talveajal paljudeni puhas ja eestimaine looduse vägi!“

Vaata jõulukataloogi Loodusväe kodulehelt: www.loodusvagi.ee/kinkekorvid

Lisainfo:

Kristjan Õunamägi

Ärikingituste projektijuht56 46 99 87[email protected]

 

 

 

Artikli avaldamist toetas: Loodusvägi OÜ

Autor: Gerli Ramler, Silja Oja

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700