Autor: Silja Oja • 1. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste keskusesse tuleb Baltikumi moodsaim väli- ja siseekraanide lahendus

Oktoobri lõpus avatavas uuenenud ja Eesti suurimaks kasvanud Ülemiste keskuses saab olema Baltikumi moodsaim väli- ja siseekraanide terviklahendus. Õues asuvale uue Ülemiste keskuse reklaamtornile kerkib aga massiivne, 4,8 x 12 meetrit suur LED ekraan. Eesti kõige kõrgema LED ekraani projekteerimiseks tegi Digiekraanid OÜ koostööd mitmete inseneribüroodega, kuna projekt oli tehniliselt keerukas.

Oktoobri lõpus avatavas uuenenud ja Eesti suurimaks kasvanud Ülemiste keskuses saab olema Baltikumi moodsaim väli- ja siseekraanide terviklahendus. Keskuses on 10 kahepoolset reklaamtulpa ekraanimõõduga 65 tolli. Kõik tulbad asuvad atraktiivsetes ja hästi nähtavates asukohtades käigukoridoride keskel ja seda Eesti suurima kaubandusmeka mõlemal korrusel.

Kõik reklaamtulbad on ka mõõdistusplatvormi paigalduse valmisolekus ehk konkreetse kampaania efektiivsust on võimalik mõõta reaalajas. Andmeid saab koguda mõõdistusega nii kontaktide arvu kui tähelepanule kulutatud aja kohta.

Õues asuvale uue Ülemiste keskuse reklaamtornile kerkib aga massiivne, 4,8 x 12 meetrit suur LED ekraan. Eesti kõige kõrgema LED ekraani projekteerimiseks tegi Digiekraanid koostööd mitmete inseneribüroodega, kuna projekt oli tehniliselt äärmiselt keerukas ja arvestama pidi nii ilmastikutingimuste kui erinevate ohutusküsimustega – ainuüksi ekraan kaalub enam kui kolm ja pool tonni!

Keskuse ekraniseerimisprojekti juhtinud Digiekraanid OÜ tegevjuht Priit Pedanik väidab, et Baltikumist moodsamat digitaalse välimeedia terviklahendust täna ei leia. „Meie missioon on alati olnud digitaalse välimeedia populariseerimine Eesti reklaamiandjate seas. Usun, et uus Ülemiste keskus tõestab taas kord selle innovaatilise kanali olulisust kampaaniate meediamixis.“

Digiekraanid OÜ on Eesti suurim digitaalse välimeedia operaator, olles välja kasvanud kaubanduskeskuste siseekraane haldavast ettevõttest Sisetelevisioon. Täna on Digiekraanide portfellis lisaks keskuste siseekraanidele välipinnad nagu Solarise LED, Tartu Lõunakeskuse LED, Narva Astri keskuse LED, Pärnu Kaubamajaka ja Pärnu Keskuse LED ekraanid.

Digiekraanide ekraanitulbad on töös juba sellistes kohtades: Tallinnas Solaris, Järve, Ülemiste, Foorum, Rotermann, Mustikas, Pärnu Keskus, Narva Astri Keskus ja Kohtla-Järve Vironia kaubanduskeskus.

Lisainfo:

Fredi Filing 

Müügi- ja turundusjuhtDigiekraanid OÜ[email protected]

www.digiekraanid.ee

 

 

 

Artikli avaldamist toetas: Digiekraanid OÜ

 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700