Autorid: Gregor Alaküla, Stiine Reintam • 21. märts 2024

Pakendikeskuse humoorikad reklaamid kasvatasid ettevõtte kasumit kümme korda

Aasta Turundustegu 2023 võitja ärisektoris on Pakendikeskus. Pildil vasakult agentuuri Tabasco loovjuht Alvar Lonks, Pakendikeskuse omanik ja juht Lauri Maaring ning agentuuri Tabasco asutaja ja omanik Indrek Viiderfeld.
Foto: Raul Mee
Ärisektori kategoorias Aasta Turundusteo tiitli pälvinud Pakendikeskuse ja reklaamiagentuuri Tabasco koostöös tehtud humoorikad reklaamikampaaniad on jõudnud ilmselt iga Eesti inimeseni ning toonud Pakendikeskusele ka äriedu.

“Käibe tõus on umbes viiekordne ja kasumi tõus ligi kümnekordne,” sõnas Pakendikeskuse omanik ja juht Lauri Maaring turunduskonverentsil Password Äripäeva raadiole. Ta täpsustas, et kasv on Pakendikeskuse ja Tabasco koostöö algusest ehk 2009. aastast.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700