Autor: Priit Kallas • 22. detsember 2023

Usaldus on affiliate turunduses oluline komponent

Tõnis Hinnosaar ja Priit Kallas.
Foto: Äripäev
Seekordses "Digiturunduse praktikumi" saates on külas affiliate turunduse valdkonna ekspert Tõnis Hinnosaar, kes räägib saates sellest, mis asi affiliate turundus üldse on, kuidas sellega pihta hakata ning mida meeles hoida.

Saates tuleb veel juttu sellest, kuidas üldse affiliate turundus ettevõttesse integreerida ning kellele see üldse võiks sobida. Samuti räägitakse sellest, millised on affiliate turunduse tasud ning millised on murekohad, millega ettevõtted peaksid arvestama.

Saadet juhib Priit Kallas Dreamgrowst.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700