Autor: Keit Ausner • 6. detsember 2022

Kuidas turundada riiki?

Keit Ausner (vasakul), Aleksandr Dmitrijev ja Kristi Veskus.
Foto: Äripäev
2021. aasta alguses oli Eesti kimpus murega, kuidas saada IT- ja tehnoloogiasektorisse talente, isegi kui piirid on suletud. Work in Estonia (EASi ja Kredexi ühendasutuse programm) lõi selle tarbeks turunduskampaania „Just Log In“, mis osutus tõeliselt silmapaistvaks ja täitis edukalt oma eesmärki.

Mõned nädalad tagasi sai kampaania tunnustuse Londonis City Nation Place auhindade jagamisel, kus kampaania pärjati eriauhinnaga parima majandusarengu kommunikatsioonistrateegia kategoorias. Kampaania käigus jõudis Work in Estonia kodulehele üle 10 000 kandidaadi üle kogu maailma ning paljud ettevõtted leidsid soovitud talendid.

Kampaania telgitagustest ja edust räägivad Age Creative digi loovstrateeg Aleksandr Dmitrijev ja Work in Estonia turundusjuht Kristi Veskus. "Eetris on turundusuudised" saadet juhib Keit Ausner Äripäevast.

Vaata kampaania case study't siit:

Vaata Steve'i playlist'i siit:

Saadet toetab turundusagentuur Must Uba.

Kuula saadet siit:

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700