Autor: Hando Sinisalu • 4. november 2022

Divisioni juht: rahvusvahelised kliendid meid ei huvita

Eesti vanimaid reklaamiagentuure Divison võitis reklaamiagentuuride TOP'i ning ettevõtte juht Aigi Sool rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et nende jaoks on olulised pikaajalised kliendisuhted.
Valik Divisioni projekte.
Foto: Division

Division on olemas olnud juba 30 aastat. Ettevõtte tegevjuht Aigi Sool ütles, et vanimad kliendidki on neil õige pea 30 aastat olnud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700